سفارش تبلیغ
صبا ویژن

10 قرص قوی برای کاهش میل جنسی مردان و زنان | دارو

10 قرص قوی برای کاهش میل جنسی مردان و زنان | دارو 10 قرص قوی برای کاهش میل جنسی مردان و زنان | دارو

10 قرص قوی برای کاهش میل جنسی مردان و زنان | دارو

 

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قرص و داروهای کاهش میل جنسی با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور 9099072938

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

 

یکی از امیال طبیعی مهم و لذت بخش در وجود همه انسان ها ، میل جنسی است. این میل خدادادی در همه افراد به یک اندازه نمی باشد و در شرایطی که عده ای از نظر جنسی بسیار سرد مزاج و بی میل هستند ، برخی دیگر از تمایلات جنسی بالایی برخوردار بوده و اگر موقعیت ازدواج برای آن ها مهیا نباشد ، احتمال گرایش به خودارضایی و یا روابط جنسی متعدد را خواهند داشت. از طرفی در زندگی مشترک و روابط زناشویی نیز اگر یکی از طرفین از میل جنسی زیادی برخوردار بوده و نفر دوم چنین شرایطی را نداشته باشد ، قطعا با مشکلاتی مواجه خواهند شد و هر دوطرف در رابطه زناشویی خود ، احساس نارضایتی خواهند کرد.

در هر صورت ، کاهش یا افزایش بیش از اندازه این میل در وجود زنان و مردان چه مجرد و چه متاهل ، با مشکلات و دردسرهایی همراه است. البته راهکارهایی برای کنترل این نیاز طبیعی نیز وجود دارد که می توان با استفاده از آن ، میل جنسی را در افرادی که دارای تمایلات بیشتری هستند ، کاهش داد. از جمله این راهکارها ، قرص کاهش میل جنسی و داروهایی است که در این مطلب به بررسی آن خواهیم پرداخت.

انواع قرص کاهش میل جنسی

تعدادی از قرص ها و داروها هستند که در کاهش میل جنسی ، تاثیر بسزایی دارند. عموما این قرص های کاهش دهنده توانایی جنسی ، اغلب از نوع قرص ضد افسردگی می باشند که ترشح سروتونین را در مغز افزایش داده و اختلالاتی را در شدت میل جنسی ، قدرت نعوظ آلت تناسلی مردان و یا حتی مشکلاتی را در ارگاسم فرد ایجاد می کنند.

نکته ای که همین ابتدا برای مصرف قرص کاهش میل جنسی باید متذکر شد ، تهیه و استفاده از این نوع داروها طبق نظر و دستور پزشک است چرا که این قرص ها نیز همانند هر داروی شیمیایی دیگری با عوارض و مشکلاتی همراه هستند. برخی از انواع قرص هایی که موجب کاهش میل جنسی می شوند ، از قرار زیر می باشند:

قرص فلوکستین (Fluoxetine)

فلوکستین یک نوع قرص کاهش میل جنسی است و از داروهای موثر برای ناراحتی های روانی محسوب می شود و آن را می توان یک نوع دارو ضد افسردگی نام برد. همچنین از این قرص برای درمان زود انزالی در مردان و در مواردی ، برای کاهش وزن استفاده می شود. معمولا مقدار مصرف این قرص کاهش میل جنسی ، روزی دو عدد (صبح و شب) است.

مصرف این قرص دارای عوارضی مانند حالت تهوع ، احساس خواب آلودگی ، سرگیجه ، بی اشتهایی ، تعریق زیاد ، احساس ضعف و خستگی ، کاهش وزن و خشکی دهان است. همچنین کاهش میل جنسی یکی از عوارض این قرص ضد افسردگی نیز شناخته می شود که افراد برای کنترل توان جنسی خود از آن بهره می برند.

قرص سرترالین (Sertraline)

سرترالین نیز علاوه بر اینکه به عنوان یک نوع دارو برای مقابله با استرس و درمان ترس شناخته می شود ، به عنوان قرص کاهش میل جنسی نیز کاربرد دارد و گاها به همین منظور از جانب پزشک ، تجویز می شود.

اصلی ترین عوارض مصرف این قرص شامل: بی تعادلی در حرکت ، تغییر در خلق و خوی فرد ، خشک شدن دهان ، درمان انزال زودرس در مردان ، اسپاسم و پرش عضلانی ، تب ، تشنگی ، خستگی ، افزایش ضربان قلب ، خارش پوست ، احساس گیجی ، تهوع و ناراحتی معده و به خصوص کاهش احساس و تمایل جنسی فرد می باشد. مصرف این دارو روزانه یک قرص 50 میلی گرمی است که تاثیر زیادی در بهبود خواب ، اشتها ، عملکرد و افزایش انگیزه فرد برای انجام امور روزمره را دارد.

قرص ونلافاکسین (Venlafaxine)

قرص ونلافاکسین (Venlafaxine) و کاهش میل جنسیقرص ونلافاکسین (Venlafaxine)

قرص ونلافاکسین یکی از داروهای درمان اختلال اضطراب اجتماعی و انواع فوبیا است که البته با توجه به عوارض بی شمار آن و تاثیراتی که در عملکرد کبد و کلیه دارد ، بهتر است نکات احتیاطی لازم در رابطه با مصرف این قرص کاهش میل جنسی ، رعایت شود. از جمله عوارض این دارو ، افزایش فشار خون ، حالت تهوع و سردرد ، احساس خستگی و خواب آلودگی در طول روز و بی خوابی شبانه ، اختلالات گوارشی ، عرق زیاد ، مشکلات عصبی و خلق و خو و در نهایت کم کردن تمایلات جنسی می باشد. مقدار مصرف این قرص 37.5 میلی‌ گرمی ، به صورت روزانه دو عدد می باشد.

قرص سیتالوپرام (Citalopram)

نوع دیگری از قرص ضد افسردگی سیتالوپرام است که عملکرد این نوع قرص ، کاهش میل جنسی در اثر افزایش ترشح سروتونین در مغز صورت می گیرد. در واقع سروتونین ماده‌ای است که برای حفظ تعادل در مغز ، ترشح می شود و عموما برای رفع مشکلات روحی و ناراحتی های روانی همچون افسردگی شدید ، مورد استفاده قرار می گیرد.

همچنین این قرص ، برای مشکلات قاعدگی ، اختلالات دوران یائسگی ، درمان استرس ، انواع فوبیا ، وسواس ، پرخوری عصبی و بی اشتهایی عصبی کاربرد دارد و در مواقعی ، این قرص برای کاهش میل جنسی در افراد دارای تمایلات زیاد ، تجویز می گردد. قرص سیتالوپرام هم دارای عوارض متنوعی است که از جمله می توان به اختلالات خواب ، خشکی دهان ، لرزش بدن ، تهوع ، سرگیجه ، تاری دید ، تعریق زیاد ، درد در ناحیه شکم ، ترشح بیش از حد بزاق دهان ، آبریزش بینی ، بی اشتهایی و افزایش فشار خون اشاره کرد.

قرص فیناستراید (Finadteride)

نوع عملکرد این قرص با انواع دیگر قرص هایی که برای کنترل میل جنسی ، استفاده می شود ، تا حدودی متفاوت بوده و جزء قرص های ضد افسردگی و درمان ناراحتی های روحی ، محسوب نمی شود. این نوع قرص کاهش میل جنسی ، عموما برای درمان بزرگی پروستات و ریزش موی آقایان مصرف می شود که از عوارض آن ، به حداقل رساندن خواسته های جنسی نیز هست.

از دیگر عوارض مصرف قرص فیناستراید ، افزایش حجم سینه ، رشد و بیشتر شدن موهای زائد بدن ، کاهش مقدار اسپرم و منی در آقایان ، اختلال نعوظ ، ایجاد چروک های پوستی و خشک شدن چشم می باشد. مقدار مصرف این قرص ، توسط پزشک و پس از دریافت آزمایشات هورمونی لازم ، تعیین می شود. ضمن اینکه برای تاثیر بیشتر این قرص در کاهش شهوت و میل جنسی ، باید به صورت مداوم مورد استفاده قرار بگیرد.

سیپروترون استات (Cyproterone acetate)

یک نوع قرص هورمونی با تاثیر مستقیم بر روی کاهش توانایی جنسی افراد ، قرص سیپروترون استات است که وظیفه آن مهار ترشح هورمون جنسی تستوسترون است که در اثر استفاده از آن ، فرد ، تمایلات جنسی خود را از دست می دهد.

در واقع این قرص کاهش میل جنسی به حدی قوی است که می تواند توانایی جنسی مردان را به صفر برساند و در صورت مصرف بیش از اندازه ، احتمال ناباروری و عقیم شدن فرد را نیز به دنبال خواهد داشت. از عوارض مصرف این قرص ، حالت تهوع و استفراغ ، سردرد ، افسردگی ، بالارفتن فشار خون ، مشکلات کبد و احتمال تومور در این ناحیه ، تغییرات شدید در وزن ، کاهش خونریزی در زمان قاعدگی و افزایش رشد موهای زائد در زنان ، را می توان نام برد.

قرص پروپشیا (Propecia)

قرص پروپشیا (Propecia) و کاهش میل جنسیقرص پروپشیا (Propecia)

این نوع قرص نیز از جمله داروهای ضد ریزش مو برای آقایان است که برای درمان مشکلات جنسی نیز کاربردهای فراوانی دارد و نقش کنترل کننده و کاهش دهنده میل جنسی ، در افراد با تمایلات جنسی زیاد را خواهد داشت.

قرص پروپشیا نیز در زمره قوی ترین قرص های محدود کننده میل جنسی محسوب می شود که حتی تا مدت ها پس از قطع کردن مصرف این دارو ، ممکن است تاثیر آن پابرجا باشد. از عوارض جانبی این قرص ، علاوه بر کاهش میل جنسی و مقدار منی می توان به اختلال نعوظ ، پیری زودرس پوست ، خشکی چشم ، تغییر شکل سینه ها و… اشاره کرد.

قرص های بتابلوکر

گروهی از قرص ها نیز که تحت عنوان بتابلوکر ، معروف هستند و بیشتر مصارف پیشگیرانه داشته و برای درمان ناراحتی های قلبی استفاده می شوند هم چنین به عنوان قرص کاهش میل جنسی ، کاربرد دارند. برخی از این قرص ها مانند پروپرانولول و متوپرولول که معمولا متداول تر از سایر قرص هایی هستند که برای کنترل فشار خون و مشکلات قلبی مورد استفاده قرار می گیرند ، تاثیرات بیشتری را بر روی تمایلات جنسی افراد ، ایجاد می کنند و می توان از آن ها ، برای کم کردن غریزه جنسی استفاده نمود که البته بازهم تاکید می شود ، از مصرف خودسرانه این قرص ها ، باید اجتناب کرد.

قرص آلپرازولام یا زاناکس

برخی دیگر از داروهای روان درمانی همچون آلپرازولام یا زاناکس که معمولا نقش موثری در درمان استرس شدید و اضطراب دارند نیز از جمله قرص هایی به شمار می روند که تاثیرات زیاد و مستقیمی را بر روی قدرت جنسی افراد داشته و باعث کاهش آن می شود. بنزودیازپین‌ ها که داروهای موثر در درمان اضطراب شدید نیز محسوب می شوند ، بر دستگاه عصبی مرکزی بدن ، تاثیراتی را اعمال کرده و باعث شل شدن عضلات می شوند که در اثر آن ، فرد میلی به برقراری رابطه جنسی نخواهد داشت. دیگر عوارض جانبی مصرف قرص کاهش میل جنسی آلپرازولام ، ایجاد احساس خواب آلودگی ، سرگیجه ، درد در ناحیه شکم ، و تاری و اختلال در دید می باشد.

قرص های ضدبارداری HD و LD

قرص های ضدبارداری که امروزه استفاده از آن ها بسیار رایج شده است ، با ایجاد تغییر در ترشح هورمون های جنسی ، تغییراتی را در خواسته های جنسی زنان به وجود می آورد و عملا موجب کاهش عملکرد جنسی آن ها می گردد. افرادی که قصد کاهش میل جنسی خود را ندارند و در اثر استفاده از این قرص ها ، شاهد تغییرات منفی در قدرت جنسی خود شده اند ، می توانند با مراجعه به پرشک از دیگر روش های پیشگیری از بارداری استفاده کنند.در صورتی که به اطلاعات بیشتری در رابطه با قرص کاهش میل جنسی ، نیاز داشتید می توانید با مشاوران ما در مرکز مشاوره خانواده رایکو ، ارتباط برقرار نموده و راهنمایی های لازم را دریافت کنید.

داروهایی که باعث کاهش میل جنسی می شوند

داروهایی که باعث کاهش میل جنسی می شوندداروهایی که باعث کاهش میل جنسی می شوند

علاوه بر قرص هایی که به آن ها اشاره کردیم ، گروه های مختلفی از انواع داروها که با اهداف درمانی مختلفی استفاده می شوند نیز ، باعث بروز اختلالاتی در توان جنسی افراد خواهند شد. البته این نکته را نیز یادآور می شویم که تاثیر این داروها در کاهش میل جنسی بر روی همه افراد یکسان نیست و در عده ای ، ممکن است هیچ گونه اثری بر روابط زناشویی و کاهش توانایی جنسی آن ها نداشته باشد. برخی از این داروها شامل موارد زیر می باشند:

  • داروهایی که مستقیما بر روی تمایلات جنسی اثرگذار هستند مانند هیدروکلروتیازید یا داروی فشار خون
  • داروهایی که موجب ایجاد اختلال در نعوظ مردان می شوند مانند سایمتیدین که از نوع داروهای مورد استفاده برای دستگاه گوارش است.
  • برخی از داروها که اختلالاتی را در انزال مردان به وجود می آورند همچون پرازوسین ، متیل دوپا که از داروهای کاهش دهنده فشار خون هستند.
  • داروهایی که با تاثیر بر عملکرد تولید اسپرم ، قدرت جنسی مردان را کاهش می دهند مانند داروهای شیمی درمانی.
  • داروهای مورد استفاده خانم ها که برای رفع اختلال لغزندگی واژن و یا دردهای واژینال حین برقراری رابطه جنسی استفاده می شوند. مانند اکسی بوتینین ، آنتی هیستامین ، تاموکسیفن ، برخی آنتی بیوتیک ها و بروموکریپتین.

سوالات متداول

1- مصرف کدام مواد خوراکی باعث کاهش میل جنسی می شود؟

به طور معمول ، خوردن مواد و خوراکی ‌هایی که طبع آنها گرم است ، در افزایش میل جنسی تاثیر زیادی دارند. از این رو افرادی که قصد کنترل میل جنسی خود را دارند باید از خوردن این مواد اجتناب کرده و موادی را در برنامه غذایی خود بگنجانند که طبع سرد دارند.

2- گیاهان دارویی کاهش دهنده میل جنسی کدامند؟

استفاده از برخی گیاهان دارویی مانند کافور ، می تواند به شما برای کاهش قدرت جنسی کمک کند. علاوه بر آن مصرف مواد گیاهی دیگری مانند بید ، شاهدانه ، خشخاش ، تاجریزی پیچ ، انیسون ، رازک ، مریم گلی و نعنا فلفلی می تواند در این رابطه موثر واقع شوند.

3- کدام یک از مواد مخدر و اعتیادآور در کاهش میل جنسی نقش دارند؟

مصرف بسیاری از مخدرها باعث بروز اختلالات جنسی در فرد مصرف کننده می شود. این مواد می تواند از یک سیگار معمولی تا مصرف الکل ، مورفین ، کدئین ، مسکن های قوی مانند هیدورکدون و اکسی کدون ، ماری جوانا ، هروئین ، کوکائین و... باشد.

4- تاثیر قرص ضد تشنج Tegretol بر کاهش میل جنسی چگونه است؟

یکی از داروهایی که معمولا افرادی که مبتلا به اختلالات دو قطبی هستند از آن استفاده می کنند و یا برای درمان تشنج تجویز می شود ، قرص تگرتول است که این دارو نیز نقش زیادی در کاهش میل جنسی افراد دارد. این قرص کاهش میل جنسی ، با متعادل کردن تکانه های عصبی ، موجب کاهش لذت جنسی در این افراد می شود.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قرص و داروهای کاهش میل جنسی با مشاوران رایکو تماس حاصل نمایید. شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –

تماس از سراسر کشور 9099072938

در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید

 

سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…

 

منبع: 10 قرص قوی برای کاهش میل جنسی مردان و زنان | دارو